Interieur

Framework, een gerenommeerde Amsterdamse interieurarchitectuur- en ontwerpstudio, ontwierp het interieur van de hoofdentree en doordachte flexibele plattegronden voor de zes woningen. De indeling kan in overleg eventueel nog worden aangepast. De studio staat bekend om haar contemporaine detaillering en materiaalkeuzes. Naast de indeling maakte Framework een high-end ontwerp voor de algehele afbouw met een ‘custom made’ keuken, stijlvol sanitair, wand- en vloerafwerking en een gashaard.

Wat maakt Kings/Lane zo bijzonder?‍

Francesca: “Kings/Lane heeft ons uitgedaagd invulling te geven aan de fantastisch ruimte per woning. Wij hebben gezocht naar balans in de plattegronden en een sfeer die bij het gebouw aansluit.


Thomas: “Het gebouw krijgt weer de oorspronkelijke allure. Het ademt historie. Mensen die hier gaan wonen willen wij verrassen met kwaliteiten die kloppend en blijvend zijn. Zelf ben ik gevallen voor de hoge plafonds.”

Wat is jullie creatieve visie ten aanzien van het interior design?‍

Thomas: “De dialoog tussen historisch gebouwen, contemporary interior design en technologische noviteiten komen hier samen. De designvisie die we voor Kings/Lane hebben gehanteerd, noemen we De Amsterdamse School Reinvented. De detaillering is sober, maar complex. Het interieur legt hier de verbinding met het exterieur.”

Kunnen jullie iets meer vertellen over de indeling die jullie hebben ontworpen voor de woningen?

Thomas: “De plattegronden hebben zichtlijnen en de menselijke maat als uitgangspunt. De ruimtes voelen als een thuis en niet als een kantoor of showroom.”
Francesca: “We ontwerpen woningen die functioneren als een intieme plek voor zowel twee personen als voor grote gezelschappen. De maatvoering en zichtlijnen zijn hierbij van groot belang.”

Francesca: “We hebben in het design gekozen voor pure materialen zoals blank eiken en bianco travertino. De neutrale tinten zijn tijdloos en bieden een solide basis voor uiteenlopende interieurstijlen. De toekomstige bewoners kunnen straks kiezen voor een meer eclectische of juist minimalistische interieurstijl. Het past allemaal.”

'Het gebouw krijgt weer zijn allure. Het ademt historie. Mensen die hier gaan wonen willen wij verrassen met kwaliteiten die kloppend en blijvend zijn.'

Thomas Geerlings

Oprichter en designer Framework

interesse

Aan de hand van beelden, plattegronden en materialen ervaart u hoe het wonen in Kings/Lane zal zijn na de transformatie. Heeft u nog vragen of wilt u alvast een keer komen kijken? Stuur dan een e-mail naar kingslane@broersma.nl of bel 020-3059788.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen omtrent Kings/Lane? Laat dan hier uw gegevens achter.

Bedankt,
Uw bericht is verstuurd
Gelieve alle met * gemarkeerde velden in te vullen