AFBOUW

DESIGN YOUR OWN

Kings/Lane biedt de vrijheid een woning te creëren die perfect aansluit op uw wensen. Het is mogelijk een geheel eigen indelings ontwerp te laten realiseren.

Voor wie juist het gemak zoekt van een turn-key concept: Framework, een gerenommeerde Amsterdamse ontwerpstudio, maakte voor elk van de zes woningen een doordachte plattegrond. Naast de indeling maakte Framework een high-end ontwerp voor de complete afbouw met een keuken, stijlvol sanitair, wand- en vloerafwerking en een gashaard.*

“Kings/Lane heeft ons uitgedaagd invulling te geven aan de fantastische ruimte per woning. Wij hebben gezocht naar balans in de plattegronden en een sfeer die bij het gebouw aansluit.” vertelt Francesca.

Thomas: “Het gebouw krijgt weer de oorspronkelijke allure. Het ademt historie. Zelf ben ik gevallen voor de hoge plafonds.

De designvisie die we voor Kings/Lane hebben gehanteerd, noemen we De Amsterdamse School Reinvented. De detaillering is sober, maar complex. Het interieur legt hier de verbinding met het exterieur.

De plattegronden hebben zichtlijnen en de menselijke maat als uitgangspunt. De ruimtes voelen als een thuis en niet als een kantoor of showroom.

We hebben in het design gekozen voor pure materialen zoals blank eiken en bianco travertino. De neutrale tinten zijn tijdloos en bieden een solide basis voor uiteenlopende interieurstijlen. De toekomstige bewoners kunnen straks kiezen voor een meer eclectische of juist minimalistische interieurstijl. Het past allemaal.”

*Met uitzondering van The Double 2

interesse

Heeft u interesse in een van de appartementen? We laten graag zien hoe het wonen in Kings/Lane zal zijn na de transformatie. Framework maakte voor iedere woning een voorbeeldplattegrond en een compleet uitgewerkt plan voor afbouw. Bij Kings/Lane is het ook mogelijk om zelf een ontwerp voor de indeling en de afbouw te laten maken. We noemen dat ‘design your own’. U koopt de woning dan op basis van ruwbouw.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Vul het contactformulier in of bel 020 305 9788.

CONTACT

Vul hier uw gegevens in.

Bedankt,
Uw bericht is verstuurd
Gelieve alle met * gemarkeerde velden in te vullen