The Double No. 01 (Gereserveerd)

No items found.
  • Hoekwoning met tuin
  • Drie woonlagen, via lift bereikbaar
  • Eigen entree via monumentale buitentrap
  • Vier slaapkamers met privé badkamers
  • Woonoppervlakte ca. 313 m²
  • Tuin zuid en west
  • Berging* ca. 16 m²

Deze woning is gereseveerd

Een hoekwoning met drie woonlagen en een ruime zij- en achtertuin op het westen en zuiden.

De interieurarchitecten van Framework hebben een ontwerp gemaakt met drie evenwichtig ingedeelde woonlagen: de beletage, de tuinetage en een deel van het souterrain.

De woning heeft een eigen entree op de bel-etage, bereikbaar via de monumentale buitentrap. Daarnaast is de woning toegankelijk via een extra entree op tuinniveau en met de lift via de centrale entree. De bel-etage krijgt grandeur door de plafondhoogte van circa 3.25 meter en biedt ruimte aan een royale woonkamer, eetkamer en leefkeuken.

De tuinetage is ingericht als slaapetage met drie slaapkamers. Aan de tuinzijde bevindt zich een zeer ruime slaapkamer met kleedruimte en badkamer. De tweede en derde slaapkamers hebben elk een eigen badkamer. In het souterrain is een extra slaap- of logeerkamer met badkamer, evenals een atelier of gym. Het souterrain heeft ramen van vloer tot plafond aan de tuinzijde, wat zorgt voor veel daglicht in de kamers.

Kings/Lane biedt de vrijheid om een woning te creëren die perfect aansluit op uw wensen. Het is mogelijk om een geheel eigen indelingsontwerp te laten realiseren

Prijs inclusief afbouw o.b.v. ontwerp Framework: € 5.400.000,-

Prijs ruwbouw (design your own): € 4.070.000,-

Over een deel van de koopsom wordt overdrachtsbelasting geheven. Download de prijslijst voor meer informatie.*De berging is inbegrepen bij de oppervlakte van de woning, omdat deze rechtstreeks vanuit de woning bereikbaar is.

.

No items found.

interesse

Heeft u interesse in een van de appartementen? We laten graag zien hoe het wonen in Kings/Lane zal zijn na de transformatie. Framework maakte voor iedere woning een voorbeeldplattegrond en een compleet uitgewerkt plan voor afbouw. Bij Kings/Lane is het ook mogelijk om zelf een ontwerp voor de indeling en de afbouw te laten maken. We noemen dat ‘design your own’. U koopt de woning dan op basis van ruwbouw.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Vul het contactformulier in of bel 020 305 9788.

CONTACT

Vul hier uw gegevens in.

Bedankt,
Uw bericht is verstuurd
Gelieve alle met * gemarkeerde velden in te vullen