The One Floor No. 04

No items found.
  • Gehele etage
  • Direct toegankelijk vanuit de lift
  • Aan vier zijden ramen
  • Vier slaapkamers met privé badkamers
  • Woonoppervlakte ca. 329 m²
  • Terras west ca. 30 m²
  • Berging ca. 15 m²

Dit appartement beslaat de gehele tweede etage, met aan vier zijden ramen, licht, mooie zichtlijnen en een groot terras op het westen.

Het appartement is direct toegankelijk vanuit de lift. Framework maakte een ontwerp voor het interieur, met aan de westzijde de ruimten voor de woonkamer, eetkamer en leefkeuken. Dit appartement heeft vier ruim opgezette slaapkamers, ieder met een eigen badkamer, en een extra study of bibliotheek. Het terras dat grenst aan de woonkeuken en de eetkamer is vanuit beide vertrekken toegankelijk via een van de openslaande deuren. De lift heeft een tweede uitgang als aparte toegang tot een beperkt gedeelte van de woning, bijvoorbeeld voor personeel. Kings/Lane biedt de vrijheid om een woning te creëren die perfect aansluit op uw wensen. Het is mogelijk om een geheel eigen indelingsontwerp te laten realiseren.

Prijs afbouw o.b.v. ontwerp Framework: € 7.600.000,-

Prijs ruwbouw (design your own): € 6.360.000,-

Over een deel van de koopsom wordt overdrachtsbelasting geheven. Download de prijslijst voor meer informatie.

No items found.

interesse

Heeft u interesse in een van de appartementen? We laten graag zien hoe het wonen in Kings/Lane zal zijn na de transformatie. Framework maakte voor iedere woning een voorbeeldplattegrond en een compleet uitgewerkt plan voor afbouw. Bij Kings/Lane is het ook mogelijk om zelf een ontwerp voor de indeling en de afbouw te laten maken. We noemen dat ‘design your own’. U koopt de woning dan op basis van ruwbouw.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Vul het contactformulier in of bel 020 305 9788.

CONTACT

Vul hier uw gegevens in.

Bedankt,
Uw bericht is verstuurd
Gelieve alle met * gemarkeerde velden in te vullen